Descopera epilatorul IPL Silkn SensEpil

Aparatul pentru epilare definitiva Silkn SensEpil ce are la baza tehnologia IPL este cel mai avansat dispozitiv de pe piata ce a dus la atingerea unor obiective destul de greu de realizat in materie de indepartare a firelor de par nedorite de pe suprafata corpului , si asta fara nici un pic de efort, in intimitatea propriei case.

Acest produs a facut din epilarea definitiva un proces extrem de usor de realizat acasa ca si cum ai fi intr-o clinica specializata si asistata de cei mai buni profesionisti.

Chiar daca Silk’n este special conceput pentru a fi folosit acasa pentru indepartarea firelor de par trebuie sa urmariti recomandarile si instructiunile necesare realizarii unui tratament eficient si sigur.

In plus va rugam sa cititi si sa analizati toate informatiile prezentate, in scopul de a decide daca acest tratament de indepartare a pilozitatii intr-o forma definitiva cu ajutorul sistemului IPL este potrivit pentru dumneavoastra.

NU UTILIZATI Silk’n SensEpil PE TENURILE FOARTE INCHISE LA
CULOARE, NU IL FOLOSITI PE UN TEN NEGRU SAU MULATRU

Sistemul ce sta la baza acestui aparat indeparteaza firele de par intr-un mod selectiv al pigmentului fiecarui fir in parte si a fiecarei parti a tenului. In componenta fiecarui tip de ten exista o varietate de pigmenti, ceea ce determina gradul de risc la care va expuneti folosind aparatul pentru epilare definitiva.

Prin urmare aplicarea acestui tratament pe un ten foarte inchis la culoare Silk’n sau orice alt aparat IPL sau Laser poate provoca si efecte adverse cum ar fi arsuri, basici sau modificare a culorii pielii.

Pentru a rezolva aceste probleme si a impiedica aparitia efectelor adverse intervine un sistem de ultima generatie ce pune la dispozitia dumneavoastra un senzor inteligent incorporat in epilatorul Silk’n ce are capacitatea de a detecta partile componente ale tenului de culoareinchisa astfel tratamentul sa nu poata fi efectuat pe aceste zone, ci doar pe acele parti cu pigment potrivit aplicarii tratamentului. Practic senzorul nu declanseaza impulsul luminos decat daca pigmentul pielii este sigur pentru tratament.

Astfel impulsurile luminoase vor putea fi emise numai pe tonurile de piele adecvate iar procesul de epilare definitiva realizandu-se in conditii de siguranta maxima.

Epilatorul IPL Silk’n SensEpil are un efect variabil asupra firelor de par blond, rosu sau gri.

Aparatul pt epilare definitiva cu IPL indeparteaza mult mai eficient firele de par mai inchise la culoare deoarece este conceput pentru a tinti pigmentul fiecarui tip de fir de par si nu are acelasi efect maxim asupra firelor deschise la culoare deoarece acestea contin cantitati mult mai mici de pigment.

Cu toate acestea studiile clinice realizate au dem
onstrat ca si utilizatorii cu firele de par deschise la culoare au obtinut rezultate satisfacatoare.

epilatorul ipl silkn sensepil pentru epilare definitiva

Totodata epilarea definitiva cu IPL este foarte potrivita dar si sigura pentru indepartarea firelor de par de la nivelul fetei.

Noile inovatii aduse acestui sistem au demonstrat ca si parul poate fi indepartat fara probleme, dar cu toate acestea o atentie deosebita trebuie acordata zonelor din jurul ochilor.

In plus trebuie luat in considerare faptul ca zona fetei este o parte a corpului foarte expusa la radiatiile solare si de aceea pentru a putea beneficia de acest tratament zona faciala trebuie protejata in mod adecvat cu produse pt protectie solara  ( SPF mai mare de 50 ) inainte si dupa epilarea definitiva.

Acelasi procedeu se aplica si altor zone pe care doriti sa le epilati cu SensEpil si care sunt expuse la soare cum ar fi bratele.

Evitati folosirea aparatului pt epilare definitiva pe o piele naturala foarte inchisa la culoare sau un ten sensibil cu diferite probleme, iritatii, bubite etc.

Pentru multi oameni, folosirea aparatului pentru epilare definitiva cu IPL poate fi prima lor experienta cu un dispozitiv ce functioneaza pe baza de impulsuri de lumina pulsata intr-o varianta de tratament acasa.

Acest produs este simplu de utilizat si foarte rapid iar pe parcursul procesului de indepartare definitiva a firelor de par ar trebuii sa beneficiati de:

silkn sensepil epilator ipl

silkn sensepil este un epilator ipl bazat pe lumina intens pulsata pentru inlaturarea parului

1. Un impuls de lumina

Lumina puternica nu va afecta ochii atunci cand aparatul este aplicat pe zonele non faciale iar ochelarii speciali de protectie nu sunt necesari.

Cand se indeparteaza insa firele din zona facial atunci este foarte important sa evitati zona ochilor.

2. Un ventilator cu zgomot

Ventilatorul de racire al aparatului scoate un zgomot asemanator unui uscator de par. Acest lucru este normal.

3. Un sunet de flash la fiecare impuls

Cand un impuls de lumina sau IPL este activat este foarte normal sa se auda un sunet de flash subtil.

4. Presiune moderata a aplicatorului

Acest lucru este necesar si util pentru a putea permite impulsuri adiacente de lumina.

5. Senzatie de caldura si furnicaturi

In timpul fiecarui impuls de lumina este normal sa se simta o usoara senzatie de caldura si furnicaturi datorate energie de lumina.

Este important sa folositi intotdeauna setarile de energie redusa in procesul de epilare definitiva.